About

Ganske kort fortalt, så er vi en familie på 4 bestående af; Rasmus, Line, Josephine og Alberthe. Vi er født i henholdsvis 1980, 1979, 2010 og 2013 🙂

Bloggen her blev oprettet i 2016 forbindelse med, at vi tog på en halvlang rejse (3 mdr.) til Singapore, Filippinerne, Vietnam, Thailand og Malaysia. Rejsen foregik fra d. 17. januar 2016, hvor pigerne var henholdsvis 5 år og 2½ år.

Nu er vi lige straks på vej ud på nye eventyr igen – denne gang i Stillehavet. Vi skal rejse rundt i 8 uger, og kommer på denne tur til at rejse hele vejen rundt om jorden. Vi har afgang d. 9. februar og første (korte) stop er Los Angeles. Derefter går turen til Hawaii, Samoa, Fiji og Australien – med flere forskellige destinationer undervejs. Vi glæder os helt vanvittigt til at komme afsted, og er allerede i fuld sving med at pakke…

Alle er velkomne til at følge med i vores færden – vi lover dog ikke mere end, at vi skriver og opdaterer med billeder undervejs, når vi lige føler for det… og når internet-forbindelsen tillader det 🙂

2 thoughts on “About

 1. Hej
  Spændende blog du har lavet, og det ser ud til at I alle virkelig har hygget jer og været sammen som familie. Vi er selv en familie på tre, som skal ud på et års rejse. Vores søn er nu 3 år gammel, og vores eneste bekymring er om vi skal rejse til lande hvor der er fare for malaria. Hvilke overvejelser har I gjort jer onkring dette, og hvordan har I gjort på selve rejsen?

  Venlig Hilsen

  Esben Madsen

  Like

 2. Hej Esben. Mange tak for roserne:-) Vi havde en fantastisk tur, og I kan godt begynde at glæde jer – det er fantastisk at rejse sammen som familie!
  Lige præcis problemstillingen med Malaria var faktisk noget af det, der voldte os flest kvaler inden afrejse (og undervejs).

  Vi havde besluttet os for at tage til Palawan på Filippinerne, hvor der er risiko for Malaria. Palawan var et fantastisk sted og jeg er glad for, at vi oplevede det. Dog må jeg også indrømme, at risikoen for Malaria (og viden om, at vi havde valgt ikke at tage Malaria-medicin) hele tiden lå i baghovedet. Vi var helt hysteriske med myggecreme og vi sørgede for at iføre os heldækkende tøj (OG myggecreme) når vi f.eks. ville se de smukke solnedgange (myggene kommer talstærkt frem når solen er gået ned).

  Inden afrejse tog vi ind på Seruminstituttet, hvor de rådede os til at tage Malaria-medicin alle 4, men jo mere vi læste om bivirkningerne ved Malaria-medicinen, jo mere i tvivl blev vi. Vi tog derefter til egen læge, som sagde at han ALDRIG ville putte det skidt i hans egne børn – dertil var risikoen simpelthen for stor. Så vi var meget i tvivl!!! Dertil kom også, at en del har det dårligt i de perioder, hvor medicinen indtages – og det ville jo vare en stor del af vores ferie. Vi valgte til sidst, at vi ikke tog medicinen, men indkøbte store mængder kraftig myggecreme. MEN, det sad hele tiden i baghovedet.
  Hvis I ikke har et specifikt sted, hvor I absolut VIL hen, så ville jeg gå uden om områder med Malaria, så er I fri for de bekymringer!

  Rigtig god tur til jer alle 3:-)
  Mange hilsener fra Line

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s